Friday, 3 June 2011

WAWASAN 2020 SM TEKNIK LIKAS....


Di kebanyakan sekolah bnyk terpapar kat dinding,papan kenyataan,tandas/mana2 ja la ttg Visi & Misi sekolah...sekolah maw jadi ini la,itu la .pling besa aku nampak "sekolah akan menjadi sekolah cemerlang menjelang tahun 2020".tapi bagi sekolah yang mana pelajarnya pelajar buangan mcm teknik likas impian 2 hanya omong kosong.tapi jgn risau,masih ada peluang..antara wawasan 2020 sm teknik likas ialah;

 1. Baju koprat dihampuskan (krna nmpk mcam pencuci tandas/ org yg kerja DBKK)
     
 2. Masa outing di panjangkan selama 12 jam.
 3. tiada larangan membawa Hp.
 4. Rambut pelajar mesti panjang melebihi kening & cuping telinga.
 5. bayaran tsyn asrama sebanyak rm30 utk 3 fasa
 6. pekerja dewan makan mesti diganti dgn orang yg lebih cantik ( lelaki x hensem lebih baik)
 7.  sarapan pagi & minimu petang bukan makanan yg gila2 (sblum ni nasi himpit campur dgn sup ayam & karipap inti mi hoon, x gila ka org yg mkn bnda 2)
 8. Pagar sekolah mesti ditukar menjadi mcm pagar kat sempadan korea utara-selatan.( utk elakkan pljr asram fly & pljr harian esc kokum)
9.harga kuih di kantin sekolah diturunkan sebanyak 20 sen dan daging ayam ada subsidi kerajaan.
10.pusat sumber tidak lagi menjadi port utk pljr asrama dating (cis pnya bida dating kat pusat sumber trip2 rajin depan cewek bgs klu pndi ni dah la bodoh,palui plk 2)
11.x da lagi org yg gagal math,addmath,bi,sejarah,LK,PK,kimia,fizik
12.tidak ada lagi haiwan di asrama terutamanya kucing(slalu buat bising mlm2)
13.Aspuri akan ada air sepanjang masa(ini krna stiap kli phimpunan pagi msti bnyk t'hidu bau2 yg cam shit la..)
14.Paling penting x akan lagi wujud generasi /makhluk macam $%@^$&#!!!!!!!

No comments:

Post a Comment