Saturday, 4 June 2011

Lelaki handsome vs tak hensome



Kalau lelaki handsome itu pendiam, perempuan akan cakap: Woow, cool giler...
kalau lelaki x handsome pendiam, perempuan akan cakap: Eh perasan bagus...

 - kalau lelaki handsome berbuat jahat, perempuan akan kata: Nobody's perfect.
    kalau lelaki handsome berbuat jahat, perempuan akan cakap: Memang...muka pun macam muka pecah rumah!

  -kalau lelaki handsome menolong perempuan yang diganggu,perempuan akan cakap:Wah...machonya..macam hero filem!
  kalau lelaki  tak handsome menolong perempuan yang diganggu,perempuan akan cakap: Entah-entah kawan dia....
  
  -kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik, perempuan akan kata: Sepadan sangat..
  kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik,perempuan akan cakap: Mesti kena bomoh perempuan tu!

  -kalau lelaki handsome ditinggalkan kekasih, perempuan akan kata: Jangan sedih kan saya ada.
  kalau lelaki tak handsome ditanggalkan kekasih,perempuan akan kata:....(terdiam,tapi telunjuknya meliuk-liuk dari atas ke bawah,patutlah,tengok saja luarannya)

  -kalau lelaki handsome penyayang binatang,perempuan akan cakap: Perasaannya halus....penuh kasih sayang
  kalau lelaki tak handsom   penyayang binatang, perempuan akan kata: Sesama keluarga memang harus menyanyangi..

  -kalau lelaki handsome bawa BMW, perempuan akan cakap: Matching..hebat luar dalam
  kalau lelaki tak handsome bawa BMW,perempuan akan cakap: Bang,bosnya mana?

  -kalau lelaki handsome tak mau bergambar,perempuan akan kata: Pasti takut-takut kalau gambarnya tersebar.
   kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar,perempuan akan kata: Tak sanggup melihat hasilnya ya?

  -kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan, perempuan akan cakap: Ini barulah lelaki gentlemen.
   kalau lelaki tak handsome menuan air ke gelas perempuan,perempuan akan cakap: Naluri pembantu,memang begitu...


  -kalau lelaki handsome bersedih hati,perempuan akan cakap: Let me be your shoulder to cry on.
   kalau lelaki tak handsome bersedih hati,perempuan akan kat: Kuat nangis,Lelaki ke bukan ni?


No comments:

Post a Comment