Sunday, 5 June 2011

outing, fly, escape kira best juga..

   Seminggu sebelum cuti 2 minggu tu, aku outing curi2 ( fly la kan), aku trip2 la jadi pelajar non-muslim pergi church, sampai kat shan tao aku terus menyimpang untuk tunggu bas. syukur pada tuhan bas cepat sampai, turun dari bas tanpa membayar tambang aku pun menuju ke api2 centre, masuk cc jap maw on9 ngan main game COD, release juga tension aku lepas main game,macam biasa kat asianet tu memang banyak pilak ada
juga aku nampak mat salleh kat sana. jam 11 aku terus out direct ke cp. aku tengok banyak kedai belum

 buka ,aku terfikir la patut pun sabah ni tak maju2. aku stay la kat lif maw main2 jap, setelah 50 kali turun naik dari LG-palm, then aku pergi di Eaton's maw beli alat tulis sebab next week aku ada makeup exam. Aku sedar ada sorang worker perempuan kat sana asyik menjeling2 aku, aku buat teda ja sebab nanti perasan handsome, tiba2 dia dekat aku,pura2 dia mengemas, tak lama lps 2 dia memberanikan dirinya untuk menanya aku,dia cakap la "ni bajju baru SMESH ke?". aku jawab la "arrr ( belum sempat aku jawab ,dia tengok kat baju outing aku ada gambar Litech's)" dia pun cakap " owh,sorry ingat budak sains tadi". terus dia jalan. dalam hati aku "fuck, shit, asshole,fuckoff eaton's worker,bankkrap la kedai korang). lepas tu aku ke

growball nak tengok nur kasih ,time tengah duduk kat hall cam biasa la iklan dulu baru wayang, cerita priest pula ygang ditayangkan, aku tutup muka kluar hall, pergi hall 8. masuk ja hall 8,OMG penuh dengan budak SMESH, aku pun tak taw la ini rahmat/ malang sebab tempat duduk aku kat tengah,satu barisan aku tu perempuan SMESH ..habis ja wayang aku  aku terus keluar pergi beli token. aku nak test la di mesin punch tu, tapi area banyak pilak,ada aku nampak budak kecil dapat point 170 .aku pun cakap la "step aside".terus aku punch dapat la 500 point.terbeliak mata budak tu, aku cakap la"dah besa angkat mesin dengan bata". aku terus turun ke LG maw beli dvd ciplak(maklumlah aku ni peminat dvd ciplak) rm 10 boleh dapat 3 dvd memang berbaloi. lepas beli ,time nak naik tangga tu ada la aku nampak beberapa couple sedang

bercium,meraba sana sini,aku bukan juga nak marah tapi hormat la sedikit orang yang tak da couple( ada juga yang single and available).then,aku direct ke api2 on9 jap.macam biasa pilak masih ada ,mat salleh tu pun masih ada tapi kali ni dia marah2 .dia cakap " wtf is going on with this stupid computer,hey fucking cashier

,why is this computer lag.if this keeps up.pay back my money" . aku rasa mat salleh ni damm fuck.sudah la dia guna pc yang open..habis guna baru bayar,ni dia belum bayar minta lagi cashier tu bayar duit dia..sampai kat sekolah,dalam hati thanks to god,aku rasa god blessed me today kerana aku tak kena tangkap oleh warden.tiba2 aku terasa macam ada seseorang yang tertinggal ,baru aku teringat, aku balik dengan tumiran pula,baru aku teringat dia tertidur dalam bas kk-inanam.aku berdoa agar dia sempat bangun dan tekan lonceng bas....

No comments:

Post a Comment